Handelsbetingelser

 

Fortrydelsesret

Vi starter i princippet på tilberedningen af dine madvarer i det øjeblik du godkender eller betaler for købet, derfor gælder forbrugeraftalelovens fortrydelsesret på 14 dage ikke. Du kan dog straks ringe til os og høre, om vi kan finde ud af noget.

Reklamation

Husk at kontrollere maden, når du modtager den. Hvis du måtte have reklamationer over maden, skal du indenfor rimelig tid kontakte forretningen, som du har handlet i.

Levering

Du må være forberedt på at pommes fritterne ikke er sprøde og maden ikke brændende varm, hvis du bor langt væk. Hvis vi har meget travlt, der er meget trafik eller dårlige vejrforhold kan der opstå forsinkelser. Vi vil så vidt det er muligt holde dig orienteret.

Betaling
Når du bestiller på vores hjemmeside kan du betale kontant ved levering og afhentning. Hvis vi har online betaling, kan du bruge de korttyper, som du kan se i bunden af vores side. Betalingen kører gennem Quickpays krypterede betalingsgateway, kortgebyr er inkluderet i prisen. Ved udbringning kan du vælge "Terminal" som betalingsmåde, så tager vi en kort-betalingsterminal med ud når vi leverer. Vi gør opmærksom på at du kan blive pålagt en del af betalingsgebyret.

Dine oplysninger

Når du opretter dig som kunde beder vi om: E-mail, navn, adresse og telefonnummer. Dette gør vi bl.a. fordi vi vil kunne kontakte dig, hvis der skulle være nogen problemer i forbindelse med din bestilling - udsolgte varer, forsinkelser og lignende. Du kan give os lov til at sende dig e-mails med nyheder fra forretningerne, som du handler i. For at blive kunde i vores system, skal du bruge en e-mail adresse. Flere personer kan ikke registrere sig på den samme e-mail adresse. Vi kan ikke drages til ansvar, hvis der er fejl i dine brugeroplysninger. Hvis du misbruger vores tillid, vil vi blokere din brugerkonto hos os.
Persondatapolitik

Alle oplysninger du giver til os: E-mail adresse, navn, adresse og telefonnummer vil kun blive brugt til at hjælpe med at gøre bestillingen mere præcis og bliver ikke videregivet til uvedkommende. Du kan til enhver tid slette dine oplysninger hos os. Vi opbevarer oplysningerne om købet i den lovpligtige periode.

 

 

 

Alle priser er i danske kroner inkluderet moms
  • Terminal betaling:
  • Dankort credit card
  • Mastercard credit card
  • Visa credit card
  • Visa Dankort
  • Visa Electron credit card